USB ključi

USB ključki  so v zadnjem času zelo priljubljeni kot darilo, poslovne ali zasebne narave, saj so majhni, lahki in predvsem praktično uporabni. Pri Agenciji Zajček lahko naročite USB ključke z logotipom vašega podjetja.

Nudimo vam ključke različnih tipov in spominskih velikosti.

Na USB ključek lahko vaše podjetje posname svojo predstavitev  in tako omogoči najširšemu krogu potencialnih kupcev, da vas spozna in se seznani z  vašo dejavnostjo.

USB ključki so uporabni za vse vrste vsebin, od slik, glasbe, video predstavitev, tekstovnih datotek, pa tudi za hrambo zaupnejših datotek in dokumentov, nekateri USB ključki namreč omogočajo zaklep oziroma šifriranje vsebine.

USB ključki so običajno v twister obliki (zapiranje s kovinskim pokrovčkom, ki se vrti v 360° krogu) v različnih barvnih kombinacijah, potiskani ali z graviranim logotipom vašega podjetja, lahko pa vam izdelamo USB ključke po vaših individualnih željah – različne spominske velikosti, oblike in dimenzije. Za izdelavo USB ključkov po vaših željah potrebujemo nekoliko več časa vendar ne več kot 14 dni. V tem času oblikujemo in izdelamo USB ključek povsem po vaših unikatnih željah in potrebah, izrišemo logotip po vaši predlogi in pripravimo vse za potisk USB ključka.

Dandanes ima velika večina USB ključkov  vmesnik 3.0, ki omogoča zelo visoke hitrosti prenosa datotek. Večina ključkov je plastičnih in kovinskih, v zadnjem času pa so zelo priljubljeni tudi USB ključki z ekološko noto, leseni, biološko razgradljive plastike ali kartona.