Promocijski tekstil

Promocijski tekstil je najbolj razširjena oblika promocije. Podjetja se za to največkrat odločijo ob predstavitvi novega izdelka ali storitve na sejmih in različnih drugih dogodkih.

V skupino promocijskega tekstila uvrščamo promocijske majice, kape, jakne, softshell jakne, nogavice, rokavice in drug tekstil, na katerega v Agenciji Zajček dodamo vaš logotip ali slogan in vam jih pakiramo po vaših željah ter vam jih dostavimo na poljubno lokacijo. Tako jih lahko v najkrajšem možnem času in z minimalnimi stroški uporabite za promocijo.

Najpogostejši promocijski tekstil so majice s kratkimi rokavi (T- shirt) ali polo majice. Nekatera podjetja jih uporabljajo za zaposlene, nekatera pa za povečanje prodaje in prepoznavnosti podjetja in znamke.

Promocijski tekstil zajema 30% vse globalne prodaje promocijskega materiala.

V Agenciji Zajček imamo na zalogi več tisoč kosov promocijskega tekstila iz različnih materialov, različnih barv in velikosti.

Poleg promocijskega tekstila vam v Agenciji Zajček nudimo tudi oblikovanje in hitre rešitve za tisk in vezenje.

Izdelujemo tudi promocijski tekstil po individualnih željah naročnika, tudi v manjših količinah. Veliko izbiro promocijskih artiklov najdete na naši spletni strani v spletnih katalogih. Seveda pa nam  lahko pošljete individualno povpraševanje z vašimi željami, mi pa vam pošljemo naše predloge z oblikovanimi predlogi za tisk ali vezenje.

V Agenciji Zajček smo specializirani za prodajo in svetovanje pri prodaji promocijskih artiklov in promocijskega tekstila na področju Slovenije in tujine. Dnevno uvozimo nekaj tisoč različnih vrst promocijskega tekstila. Za vzorce in oglede promocijskega tekstila vas vabimo v naše podjetje, kjer se tudi individualno dogovorimo glede sodelovanja.