Promocijski material

Promocijski material je samo eno od orodij, s katerim se podjetje lahko oglašuje na vsakem koraku. Podjetje ga podari kot nagrado za zvestobo kupca, npr. ob večjih ali pa rednih nakupih.

Med promocijski material štejemo promocijska darila kot so USB ključki, obeski, eko vrečke, promocijski tekstil ali pa nalepke in letake ter druge tiskovine.

V Agenciji Zajček vam z veseljem pomagamo pri pravi izbiri promocijskega materiala za vaše podjetje in dejavnost.

Najpogostejši promocijski material so še vedno majice ali kape, vse bolj priljubljene kot promocijski material pa so eko vrečke oziroma drugi okolju prijazni izdelki.

Pri nakupu promocijskega materiala vam svetujejo naši prodajni svetovalci. V sodelovanju z našim grafičnim oblikovalcem vam pripravimo predloge logotipov glede na vaše želje in potrebe. Svetujemo tudi glede najustreznejšega tiska oz. vezenja.

Za nakup dobrega promocijskega materiala je potreben čas. Za lažjo odločitev si oglejte naše  kataloge, dostopne na spletni strani ali pa nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali. Na tem področju že več kot 10 let spremljamo nove trende.

Strokovnjaki po svetu trdijo, da je izbira pravega promocijskega materiala večkrat ključna pri nakupu izdelka. In mi smo vaš strokovnjak na tem področju.