Promocijske brisače

Promocijske brisače so vedno bolj pogosto promocijsko darilo. Promocijske brisače niso navadno promocijsko darilo ali artikel, temveč so darilo, ki ga ne podjetje ne pošlje vsakomur in kupci ali poslovni partnerji znajo to tudi ceniti.

Promocijska brisača ni ravno poceni, tudi, kadar gre za manjše promocijske brisače. Včasih so bile brisače samo vezene na bordurah ali v kotih, danes pa so trendi čisto drugačni. Danes prevladujejo promocijske brisače, ki so v celoti vtkane ali pa potiskane z logotipi ali slogani.

V Agenciji Zajček se zato trudimo, da vsak kupec promocijskih brisač dobi tisto, kar njegovi kupci ali poslovni partnerji želijo. Svetovalci v Agenciji Zajček stranki na njeno željo pokažejo vzorce brisač iz Slovenije, Španije, Turčije, Bolgarije in drugih držav, da stranka dobi natančno tako promocijsko brisačo, kot si jo želi.

Promocijska brisača za plažo je ena izmed najboljših reklam za podjetje, saj je med uporabo na plaži praktično ves čas vidna in tako dobra reklama vsem morebitnim kupcem. Lepo narejena in oblikovana promocijska brisača je tudi ponos vsakega podjetja.

V našem podjetju Vam nudimo tudi promocijske brisače različnih oblik ali pa stisnjene v dizajn ali logotip vašega podjetja.

Podjetje Agencija Zajček naroča promocijske brisače pri dobavitelju, ki izdeluje brisače in drug promocijski tekstil za nogometni klub Real Madrid iz Španije. Poleg promocijskega tekstila in promocijskih brisač je Agencija Zajček vodilno podjetje v izdelavi otroških slinčkov.

Za vse vzorce nas lahko pokličite in se prepričajte o kvaliteti promocijskih brisač ter drugega promocijskega tekstila.