Promocijska stojala

Promocijska stojala so eno ključnih orodij promocije, tako pri nas kot v svetu, za pridobitev pozornosti naključnih, ciljno usmerjenih ter drugih kupcev.

Promocijska stojala so različnih oblik in dimenzij. Danes jih vidimo povsod; pred trgovinami – A stojala; med različnimi kongresnimi dogodki – Roll up ali pingvin stojala; na sejmih videvamo ogromna promocijska stojala oziroma kar promocijska ogrodja, ki so primerna za dalj časa – samo pospravimo in jih selimo na druge lokacije.

Še vedno so najbolj pogosta promocijska stojala Roll up-i. So najcenejša, lahko postavljiva in prenosljiva, grafika se nahaja v kaseti, ki se izvleče in zatakne na palico in že je promocijsko stojalo pripravljeno na mestu, kjer želite pozornost kupca.

Potisk promocijskega stojala Roll up je enostaven in hiter – v 24 urah vam dostavimo kompletirano promocijsko stojalo.

Zelo razširjena promocijska stajala so tudi promocijski pulti, ki jih videvamo v trgovinah, na sejmih, kongresih…

So zelo lahko prenosljiva in postavljiva. Promocijske pulte vam naredimo in oblikujemo v 48 urah, saj se zavedamo, da sta hitrost in natančnost danes eni izmed najpomembnejših lastnosti pri nagovarjanje in pridobivanje novih kupcev.

Agencija Zajček in njeni zaposleni se zavedamo da so promocijska stojala in drugi promocijski material (promocijska darila, promocijski tekstil, USB ključi…) ključno orodje pri predstavitvi podjetja ali blagovne znamke ali povečanju prodaje.

Veliko podjetij želi imeti promocijska stojala v obliki stene – pop up stene ali španske stene – tekstilne.

Pop up stena je promocijsko stojalo, ki mu pripada prenosna torba na kolesih in ogrodjem z magnetnimi palicami. Je eno izmed bolj priljubljenih promocijskih stojal, saj na površini 3×3 metre lahko predstavite celotno podjetje in asortiman izdelkov. Je zelo hitro sestavljivo in tudi pospravljivo. Stena je primerna tudi za pošiljanje.