Promocijska pisala

V predstavitvi podjetja ali blagovne znamke imajo promocijska darila in promocijski material ogromno težo in so zelo učinkovita marketinška orodja.

Prav zato so promocijska pisala danes drugo najbolj pogosto promocijsko darilo. Vsak od nas je že prejel promocijska pisala s potiskom določenih blagovnih znamk ali samo logotipom podjetja. S tem želi podjetje pokazati, da je prisotno na trgu. Za tovrstno promocijo seveda ni priporočljivo izbirati vedno najcenejših pisal, temveč takšna, ki bodo kvalitetno izdelana in bodo lepo pisala. Samo, če bodo kvalitetna, jih bodo naše stranke in poslovni partnerji radi uporabljali.

Zato smo vam v Agenciji Zajček vedno na voljo za svetovanje in pomoč pri pravi izbiri promocijskih pisal za vaše podjetje. Pomagamo vam z vizualizacijo tiska pred tiskom ali gravuro, izberemo vam primerno barvo tiska glede na barvo pisal, če pa želite vam naredimo promocijsko pisalo po vaših željah.

Promocijska pisala niso samo kemični svinčniki in navadni svinčniki. V Agenciji Zajček vam ponudimo tudi pisala višjega cenovnega razreda, na primer Cerutti 1881, Ungaro, Parker, Senator, Balmain in mnoga druga.

Z veseljem na  vsako pisalo natisnemo drugo ime. Samo tako lahko poskrbimo, da bodo pisala v celoti personalizirana in prilagojena vsakemu poslovnemu partnerju posebej.

V Agenciji Zajček  dajemo velik poudarek na promocijskih pisalih, zato ima vsaka stranka pred nakupom na voljo tudi pregled vsakega pisala v našem salonu. Lahko pa vzorce pisal pošljemo tudi po pošti na vaš naslov.

Promocijska pisala se delijo na raznih kongresih, sejmih, nagradnih igrah ali pa za zvestobo kupcev, ki vam z poceni reklamo naredijo veliko dobrega, saj se vaše ime pojavlja dnevno v njihovih očeh ob uporabi pravega promocijskega pisala.

Promocijska pisala so iz različnih materialov. Vedno bolj priljubljena postajajo naravi prijazna pisala, iz lesa ali biološko razgradljive plastike.

Pri ekoloških pisalih sicer nimamo na izbiro široke barvne palete barv, vendar pa nam ekološko zavedanje veliko pomeni in prav tako pa tudi številnim podjetjem in posameznikom.