Promocijska darila

Promocijska darila so darila, s katerimi podjetje predstavlja sebe ali blagovno znamko. Danes lahko opazimo promocijski material na vsakem koraku (kape, majice z logotipi).

Promocijski tekstil ter druga promocijska darila so tudi odraz podobe podjetja oziroma blagovne znamke.

Multinacionalke ter mnoga velika podjetja ogromno vlagajo v marketing ter promocijska darila. Dokazano je, da se jim tovrstno početje bogato obrestuje.

V zadnjem času se posebej poudarja darila, ki so narejena po meri, oz. personalizirana, saj bolje poudarjajo blagovno znamko ter povečujejo prepoznavnost.

Smo mlado podjetje, ter strankam hitro odzivno. Poskrbimo, da na vsa povpraševanja odgovorimo v najkrajšem času, povprečno v 1 uri.

Nudimo veliko različnih daril, izbirate lahko med naravi prijaznimi darili, vrečkami, torbami, promocijskim tekstilom ter drugimi manjšimi promocijskimi darili.

Smo specialisti tudi za mini promocijo –  darila do vrednosti 1 EUR.

Nudimo tudi dražja poslovna darila oziroma luksuzna darila mnogih priznanih blagovnih znamk kot so Cerruti 1881, Ungaro in Senator

Najbolj priljubljen med promocijskimi darili je še vedno promocijski tekstil, ki predstavlja kar 30% vse prodaje v segmentu poslovnih in promocijskih daril na trgu. Podjetja čedalje pogosteje  naročajo majice po lastnem dizajnu in tako gradijo na večji prepoznavnosti podjetja in lastne blagovne znamke.

Naše podjetje ima na zalogi v vsakem trenutku nekaj tisoč majic in drugih promocijskih artiklov. Tako se lahko takoj odzovemo na vaše želje ter vam ponudimo takojšnjo dobavo.

Ker imamo tudi lastne grafične oblikovalce, vam lahko v zelo hitrem času oblikujemo darila z vašim sloganom oziroma logotipom podjetja.

V primeru, da potrebujete tudi grafično oblikovanje, vam z veseljem pomagamo s storitvami našega oblikovalca.