Poslovna darila

Poslovna darila so darila, ki jih podjetje podari poslovnim partnerjem, potencialnim poslovnim partnerjem, zaposlenim ter drugim, takrat ko želi poudariti pomembnost za vez med njima.

Poslovna darila se podarjajo ob obletnicah, praznikih, jubilejih, sponzorstvu, raznih športnih dogodkih, raznih notranjih napredovanjih v podjetju ter drugod.

Tudi Republika Slovenija se predstavlja z poslovnimi darili kot so na primer: Idrijska čipka, slovenski med, bučno olje, Teran, Sol ter še mnoge druga poslovna darila.

Tudi v podjetju Agencija Zajček nudimo poslovna darila, ki so lahko že narejena in vam jih samo personaliziramo ali pa vam naredimo poslovno darilo po vaših željah in merah.

Smo specialisti na področju svetovanja in nabavi poslovnih daril po  lastnem dizajnu, izdelujemo usb ključe, promocijski tekstil, promocijska pisala ter poslovna darila višjega cenovnega razreda. Priskrbimo razna slovenska vina, idrijsko čipko ali druga poslovna darila slovenskih proizvajalcev.

Poslovna darila izražajo osebnost podjetja, izražajo osebnost blagovne znamke ter seveda večajo prepoznavnost podjetja.

Še vedno se največ poslovnih daril razdeli med novoletnimi prazniki, na obletnicah podjetja ter na raznih dogodkih kot so športni dogodki, televizijski dogodki ter še mnogi drugi…

Veliko je povpraševanja pri eko darilih tako poslovnih daril kot promocijskih daril. Sem spadajo predvsem izdelki iz lesa, razne deske za rezanje z gravuro, različnih debelin.

Velik poudarek na poslovna darila damo že pri sami ideji nato šele pri namenu poslovnega darila.

Velike korporacije dajejo velik pomen na poslovna darila in jih skrbno izbirajo za vsak dogodek posebej, ker vedo, da samo pravo izbrano poslovno darilo omogoča željen učinek poslovnega darila.

V tujini je eno izmed tako rekoč pravih poslovnih daril bilo izbrano darilo »kravata« , kravata z izvezenim sloganom podjetja, seveda diskretno.

Tudi nekaj poslovnih daril imamo tudi v Agenciji Zajcek na zalogi in vam tako takoj lahko priskočimo ko jih potrebujete.

Zelo radi vam pomagamo že samo tudi pri idejah.