Novice, obvestila, novi izdelki, Eko Kotiček…

Z nami vedno in povsod


Izbira pravega poslovnega darila za zaposlene in poslovne partnerje lahko predstavlja pravi izziv. Ni vedno enostavno izbrati pravih poslovnih daril, medtem pa upoštevati bonton poslovnega obdarovanja.

Pri tem je priporočljivo upoštevati nekaj nasvetov.

Premislimo o zanimanjih naših poslovnih partnerjev

Priporočljivo je, da se pred nakupom poslovnih daril pozanimamo, kakšne hobije ima naš poslovni partner in kaj rad počne v prostem času. Morda v prostem času rad hodi v hribe, ali pa uživa v gurmanski hrani in pijači. Če nismo prepričani o tem, se pozanimamo v podjetju. Tako lahko poskrbimo, da bodo, tako kot naše podjetje, izstopala tudi naša poslovna darila.

Upoštevajmo stroške

S poceni poslovnimi darili lahko izpademo skopuško, s predragimi darili pa lahko spravimo obdarjenca v veliko zadrego. O tem moramo dobro premisliti, kajti nič ni bolj ponižujočega kot to, da darilo stranka zavrne, ali pa ga celo pošlje nazaj.

Darovanje v dobrodelne namene

V zadnjem času je namesto podarjanja daril priljubljeno darovanje določen vsote denarja dobrodelnim organizacijam. S tem podjetje doseže več pozitivnih učinkov. Izogne se morebitnim neprijetnostim izbire pravih poslovnih daril, pridobi pa tudi dober zgled v okolju, v katerem deluje.

Prezentacija je ključna

Poslovna darila naj bodo primerno zavita. Morebitni darilni boni ali pa potrdilo o donaciji v dobrodelne namene naj bo v primeri ovojnici, napis naj bo napisan ročno z nalivnim peresom.V zadnjem času so kot poslovna darila in promocijski material zelo priljubljeni brezžični dodatki za mobilne telefone, kot so brezžični polnilci za telefone (powerbanki), bluetooth zvočniki in brezžične slušalke.

Zgoraj omenjene dodatke je seveda možno naročiti v mnogih različnih izvedbah in barvah, od dražjih, luksuznih pa vse do dodatkov z ekološko noto, tj. lesenih ali pa iz recikliranega kartona.

Naši prodajni strokovnjaki v Agenciji Zajček so vam na voljo za vsa vaša morebitna vprašanja v zvezi s poslovnimi darili in promocijskim materialom. Svetovali vam bodo pri izbiri najustreznejših artiklov za dogodek, ki ga morda organizirate, posrbimo pa tudi za potisk oz. gravuro na promocijski material. Po potrebi vam tudi pomagamo z grafično podobo. Tukaj smo za vas.Prva prednost uporabe promocijskega materiala je definitivno opaznost znamke oziroma logotipa podjetja. Velika večina ljudi rada prejme promocijsko darilo, pomembno pa je sporočilo, ki ga le-to nosi. Podjetje naj med zaposlene in svoje stranke deli kvalitetna in praktično uporabna poslovna darila, kajti samo tako jih bodo lahko stranke in zaposleni uporabljali dolgo časa, kar pa pomeni dolgo in učinkovito oglaševanje ter prepoznavnost.

Promocijski material pomaga vzbujati pozitivna čustva in izboljšuje dojemanje blagovne znamke ali podjetja, kar poglobi vez med podjetjem in stranko. To pa vodi do krepitve odnosov, pa tudi do sklepanja novih poslov. Raziskave kažejo, da je več kot polovica ljudi, ki so od podjetja prejeli promocijski material ali poslovno darilo, pričelo poslovati s tem podjetjem.

Promocijski material je izjemno vsestransko uporaben, ko govorimo o načinu promocije podjetja oz. blagovne znamke. Omogoča nam neizmerno kreativnost pri oblikovanju popolnega logotipa ali slogana. Promocijski material uporabimo na poslovnih dogodkih, lahko ga izročimo kot poslovno darilo, nagrade za uspešne kampanije, na koncu pa tudi kot nagrado zaposlenim za njihov trud in pripadnost podjetju.

Zaposleni v podjetju so lahko njegovi največji promotorji. Z veseljem bodo tudi v zasebnem življenju uporabljali kvaliteten promocijski material podjetja. Stranke pa se počutijo cenjene, če dobijo od podjetja majhno pozornost. Kvaliteten izdelek, ki ga stranki izročimo v pravem trenutku, je lahko za podjetje in njegov ugled zelo učinkovit.Poslovna darila z visoko zaznano vrednostjo so darila, ki jih stranke želijo in jih tudi obdržijo in z veseljem uporabljajo. Raziskave kažejo, da je pri poslovnih darilih ključna uporabnost. Glavni razlog, da stranka sprejme promocijski material je v prvi vrsti ta, da vidi v njem uporabno vrednost. Če stranka artikle uporablja iz dneva v dan, ima to za nas kot podjetje zelo velik pomen v smislu promocije.
Posebej priljubljeni in vsakodnevno uporabljeni promocijski artikli so elektronske naprave in artikli povezani z mobilno tehnologijo (ovitki za telefone, prenosni polnilci, nosilci, zvočniki). Bistvo vseh produktov je vsakodnevna uporabnost in praktičnost. Poslovna darila z visoko zaznano vrednostjo so praviloma izdelana iz kvalitetnejših in boljših materialov, to pa pomeni daljšo življenjsko dobo in posledično daljšo promocijo za podjetje.Ljudje zelo cenijo pozornost podjetja do njih. Če je podjetje prisotno na športnih dogodkih, je odlična ideja za promocijo deljenje potiskanih plastenk za pijačo (bidonov). Ponudba takšnih artiklov je tudi pokazatelj odgovornosti podjetja do udeležencev, kajti v takšno plastenko si lahko npr. maratonec takoj natoči hladno pijačo in se osveži, pa tudi kvalitetno izdelan bidon bo lahko uporabljal še dolgo časa pri svojih športnih aktivnostih.

Bidone lahko naročite v različnih oblikah in barvnih kombinacijah.

V Agenciji Zajček vam nudimo več vrst bidonov in drugih plastičnih flašk za pijačo, ki jih na vašo željo potiskamo s poljubnimi napisi ali logotipi podjetja. Logotip nam lahko dostavite sami v vektorski obliki ali pa vam z oblikovanjem pomagamo v Agenciji Zajček. Naši grafični oblikovalci vam izrišejo predlog logotipa, pripravimo pa vam tudi vse za potisk plastenk.Ljudje obožujejo večfunkcijska poslovna darila.

Podlaga za miško, ki je hkrati tudi koledar, kemični svinčnik, ki ima na drugi strani USB vhod ali pa nastavek za uporabo na pametnem telefonu, ali pa združena kemični svinčnik in svetilka so samo nekateri primeri uporabe 2 v 1. Obstaja še nešteto drugih kombinacij.

Večfunkcijski pripomoček je pisan na kožo tistim, ki stremijo k učinkovitosti in minimalni porabi naravnih virov. Še pomembnejše, takšni pripomočki so v uporabi dolgo časa, kar lahko posledično poskrbi za dolgo prepoznavnost vašega podjetja.Reciklirani kavni lončki so v zadnjih letih postali zelo priljubljeni predvsem z ozirom na skrb za okolje. Običajni plastični lončki za enkratno uporabo namreč zelo obremenjujejo okolje, saj se reciklira zelo nizek odstotek teh lončkov. Tovrstni reciklirani lončki so cenovno ugodni, njihovo uporabo pa spodbujajo tudi trgovske verige.

Takšni lončki so krasno poslovno darilo, uporablja pa jih lahko tudi podjetje samo. Tako med sestanki s poslovnimi partnerji poskrbi za še dodatno promocijo.

V Agenciji Zajček vam nudimo različne kavne lončke, na voljo so tudi različne barvne kombinacije. Na lončke lahko po želji stranke natisnemo logotip podjetja, oz. kateri koli drug napis. Za dodatne informacije in morebiten dogovor glede sestanka so vam na voljo naši prodajni svetovalci, ki vam bodo odgovorili na vsako vaše vprašanje in vam pomagali razrešiti morebitne nejasnosti.USB ključki  so v zadnjem času zelo priljubljeni kot darilo, poslovne ali zasebne narave, saj so majhni, lahki in predvsem praktično uporabni. Pri Agenciji Zajček lahko naročite USB ključke z logotipom vašega podjetja.

Nudimo vam ključke različnih tipov in spominskih velikosti.

Na USB ključek lahko vaše podjetje posname svojo predstavitev  in tako omogoči najširšemu krogu potencialnih kupcev, da vas spozna in se seznani z  vašo dejavnostjo.

USB ključki so uporabni za vse vrste vsebin, od slik, glasbe, video predstavitev, tekstovnih datotek, pa tudi za hrambo zaupnejših datotek in dokumentov, nekateri USB ključki namreč omogočajo zaklep oziroma šifriranje vsebine.

USB ključki so običajno v twister obliki (zapiranje s kovinskim pokrovčkom, ki se vrti v 360° krogu) v različnih barvnih kombinacijah, potiskani ali z graviranim logotipom vašega podjetja, lahko pa vam izdelamo USB ključke po vaših individualnih željah – različne spominske velikosti, oblike in dimenzije. Za izdelavo USB ključkov po vaših željah potrebujemo nekoliko več časa vendar ne več kot 14 dni. V tem času oblikujemo in izdelamo USB ključek povsem po vaših unikatnih željah in potrebah, izrišemo logotip po vaši predlogi in pripravimo vse za potisk USB ključka.

Dandanes ima velika večina USB ključkov  vmesnik 3.0, ki omogoča zelo visoke hitrosti prenosa datotek. Večina ključkov je plastičnih in kovinskih, v zadnjem času pa so zelo priljubljeni tudi USB ključki z ekološko noto, leseni, biološko razgradljive plastike ali kartona.Promocijski tekstil je najbolj razširjena oblika promocije. Podjetja se za to največkrat odločijo ob predstavitvi novega izdelka ali storitve na sejmih in različnih drugih dogodkih.

V skupino promocijskega tekstila uvrščamo promocijske majice, kape, jakne, softshell jakne, nogavice, rokavice in drug tekstil, na katerega v Agenciji Zajček dodamo vaš logotip ali slogan in vam jih pakiramo po vaših željah ter vam jih dostavimo na poljubno lokacijo. Tako jih lahko v najkrajšem možnem času in z minimalnimi stroški uporabite za promocijo.

Najpogostejši promocijski tekstil so majice s kratkimi rokavi (T- shirt) ali polo majice. Nekatera podjetja jih uporabljajo za zaposlene, nekatera pa za povečanje prodaje in prepoznavnosti podjetja in znamke.

Promocijski tekstil zajema 30% vse globalne prodaje promocijskega materiala.

V Agenciji Zajček imamo na zalogi več tisoč kosov promocijskega tekstila iz različnih materialov, različnih barv in velikosti.

Poleg promocijskega tekstila vam v Agenciji Zajček nudimo tudi oblikovanje in hitre rešitve za tisk in vezenje.

Izdelujemo tudi promocijski tekstil po individualnih željah naročnika, tudi v manjših količinah. Veliko izbiro promocijskih artiklov najdete na naši spletni strani v spletnih katalogih. Seveda pa nam  lahko pošljete individualno povpraševanje z vašimi željami, mi pa vam pošljemo naše predloge z oblikovanimi predlogi za tisk ali vezenje.

V Agenciji Zajček smo specializirani za prodajo in svetovanje pri prodaji promocijskih artiklov in promocijskega tekstila na področju Slovenije in tujine. Dnevno uvozimo nekaj tisoč različnih vrst promocijskega tekstila. Za vzorce in oglede promocijskega tekstila vas vabimo v naše podjetje, kjer se tudi individualno dogovorimo glede sodelovanja.Promocijski material je samo eno od orodij, s katerim se podjetje lahko oglašuje na vsakem koraku. Podjetje ga podari kot nagrado za zvestobo kupca, npr. ob večjih ali pa rednih nakupih.

Med promocijski material štejemo promocijska darila kot so USB ključki, obeski, eko vrečke, promocijski tekstil ali pa nalepke in letake ter druge tiskovine.

V Agenciji Zajček vam z veseljem pomagamo pri pravi izbiri promocijskega materiala za vaše podjetje in dejavnost.

Najpogostejši promocijski material so še vedno majice ali kape, vse bolj priljubljene kot promocijski material pa so eko vrečke oziroma drugi okolju prijazni izdelki.

Pri nakupu promocijskega materiala vam svetujejo naši prodajni svetovalci. V sodelovanju z našim grafičnim oblikovalcem vam pripravimo predloge logotipov glede na vaše želje in potrebe. Svetujemo tudi glede najustreznejšega tiska oz. vezenja.

Za nakup dobrega promocijskega materiala je potreben čas. Za lažjo odločitev si oglejte naše  kataloge, dostopne na spletni strani ali pa nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali. Na tem področju že več kot 10 let spremljamo nove trende.

Strokovnjaki po svetu trdijo, da je izbira pravega promocijskega materiala večkrat ključna pri nakupu izdelka. In mi smo vaš strokovnjak na tem področju.